Om oss

Vi som skriver på det här sidan brinner för att lära oss nya saker. Vi drivs av nyfikenhet och gemensamt för samtliga är att vi alltid vill ta reda på hur olika saker fungerar och hänger ihop. Det utgör grunden för hur den här sidan kommer att se ut och fungera.

Vi har som mål att ta reda på fakta om olika ämnen och sedan publicera svaren här. Vilket kan innebära en klassisk steg-för-steg-guide kring hur du ska agera för att slipa ett golv eller vad du behöver veta inför en behandling med botox. Det kan även komma att handla om träning och hälsa eller om någonting som är lite tyngre – exempelvis en genomgång om hur en vårdnadstvist ser ut och vad man ska tänka på som förälder om man hamnar i en sådan.

Det allvarliga kommer att kroka arm med det mer lättsamma och vi kommer alltid att anpassa tonen efter ämnet som avhandlas. Målet är att du ska kunna klicka dig in på sidan och direkt fastna för något ämne, läsa lite och känna att du fått en ny kunskap om någonting som du kanske egentligen inte visste att du behövde. Vi skapar en sida om allt som riktar sig till alla. Spänn fast bältet, nu åker vi. Välkommen!