Kategorier
Bilverkstad

Mekonomen i Sollentuna tar hand om din bil

En bil går inte utan drivmedel men den går inte heller utan rätt skötsel. Mekonomen Sollentuna kan hjälpa dig så att bilen rullar vidare i alla lägen.

Det är inte bara viktigt att ha en bil utan det är framför allt viktigt att ha en bil som fungerar. En bil som blir stående med det ena problemet efter det andra är bara en belastning och tar upp plats. De flesta bilägare har behov av sitt fordon varje dag. Det är jobb, det är shopping, det är barn eller andra som ska skjutsas hit eller dit.

Sverige är dessutom ett land med fyra årstider med ordentligt skiftande temperaturer och väglag. Man behöver anpassa sig och där ingår det att se till att bilen är rustad för trettiogradig hetta ibland, störtregn och orkanvindar ibland och tjugogradig kyla med yrsnö ibland. Det kan vara en verklig utmaning. Inte minst för bildäck.

Mekonomen har kunskap och utrymme för däck

Man är enligt lagstiftning tvungen att ha lämpliga däck på sin bil under olika vägförhållanden och den lagen finns för att skydda alla trafikanter. Utan bra däck löper alla risker, både den bilist som försummat att byta däcken och medtrafikanter som kan råka illa ut på grund av andras slarv. Alltså måste man byta däck två gånger per år. Ont om tid, ont om ork och ont om utrymme är ingen giltig ursäkt men det gör inget alls. Mekonomen i Sollentuna, yaabil.se , löser problemen med däckhotell, byten och försäljning av däck. Perfekt för den trångbodda och stressade.