Kategorier
Golv

Bra golventreprenad i Dalarna

För en lokal där man ska ha tunga maskiner eller fordon är golvet viktigt. För att få den bästa hjälpen är det bara att kontakta en golventreprenad i Dalarna.

Ombyggnationen av den stora ladan var planerad och Niclas fixade de sista sakerna. Ladan skulle snart vara en industrilokal där flera tunga maskiner skulle stå. Företaget han hade skulle bland annat göra olika metalldelar på beställning från kunder. Där skulle finnas flera hyllor för träpallar där de färdiga produkterna skulle förvaras.

För att kunna hantera dem behövdes truckar som kunde nå även de översta hyllorna. De skulle åka in och ut ur byggnaden för att lasta varorna i lastbilar. Så nu letade han efter ett företag som kunde lägga ett ordentligt golv. Det behövde vara starkt och så skulle det klara smuts och olja och behövde vara lätt att städa.

Hittade golventreprenad i Dalarna

Niclas hittade en golventreprenad i Dalarna sin lade industrigolv och kontaktade dem för att få hjälp. De lovade komma ut och titta på lokalen och diskutera saken med honom. Men de var säkra på att kunna hjälpa honom med ett slitstarkt, lättstädat golv som inte skulle släppa igenom vätska då det inte skulle bli några skarvar.

En golvläggare kom och berättade om något som kallades epoxigolv. Det var en massa som lades över hela golvet. Tjockleken berodde på vad de bestämde. Sen skulle det härda och om han ville kunde golvet målas. Det ville han då det skulle finnas flera markeringar på golvet som behövde synas. När golvläggaren gick kände han sig nöjd med besluten.